Várkertfürdő

 

Kedves Vendégeink!

 

Reméljük, hogy honlapunkon tett virtuális látogatása után személyesen is üdvözölhetjük Magyarország egyik legszebb barokk városában. A Pápai Gyógy- és Termálfürdő 2003-ban nyitotta meg kapuit.

A Várkertfürdő minden korosztály számára kínál pihenési, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget, egyaránt szolgálva a fürdővendégek igényeit. A sportos életmód kedvelői éppúgy megtalálják nálunk számításukat, mint a nyugodt pihenésre vagy a testi-lelki megújulásra vágyó vendégek.

Az uszoda, a termálfürdő, a squash és fittnesz terem, a wellness-központ és a gyógyászat egész évben látogatható, nyáron pedig a strand medencéi, óriáscsúszdái, ugrótornya és szabadtéri sportpályái is várják a látogatókat.

2011-ben európai uniós támogatás segítségével a strand további gyermekmedencével, három óriáscsúszdával és egy 1000 m2-es medencével bővült. 2012 januárjától a legmodernebb eszközökkel felszerelt új gyógyászati épület várja - elsősorban - a mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedő vendégeket, akik a pápai gyógyvíz jótékony hatására épített gyógyászati szolgáltatásokkal enyhíthetik panaszaikat. E nagyszabású fejlesztés eredményeként a Várkertfürdő 15 medencével, 7 óriáscsúszdával, 2 gyermekcsúszdával valamint számos wellness- és egészségmegőrző szolgáltatással várja az érdeklődőket.

Ha Ön még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk, és válasszon kikapcsolódási lehetőségeink közül!

Ha már járt nálunk, ismerje meg legújabb szolgáltatásainkat!

 

 

Várkertfürdő