Több, mint 70 ezer forint értékű nyeremény talált gazdára

Vendégeink közreműködésével megtartottuk karácsonyi ajándékkártya-vásárlási nyereményjátékunk sorsolását.

A december elején indított játék december 31-ig tartott, és azok a vendégeink vettek részt benne, akik ezen időszakban ajándékkártyát vásároltak és kitöltötték nyereményszelvényünket. Közülük öt szerencsés most visszanyerte vásárlása értékét, melyet a fürdőnk szolgáltatásaira használhat fel.

A játékban több, mint száz látogatónk vett részt, bízunk benne, hogy a megvásárolt ajándékkártyákkal kedves meglepetést szereztek szeretteiknek!

És íme a szerencsés nyertesek: Gábor keresztnevű sárvári vendégünk 16.200 Ft-értékben választhat szolgáltatásaink közül, Zoltán Láziból 12.200 Ft-os vásárlásának értékét nyerte vissza, a vaszari Péter nevű vendégünk 15.080 Ft értékben vásárolt ajándékkártyát, így ő ezt az összeget használhatja fel létesítményünkben, két pápai vendégünk – Tamás és László – pedig 18.000 Ft és 11.000 Ft értékű szolgáltatást választhat kínálatunkból. A nyeremények összértéke: 72.480 Ft.

Reméljük, nyerteseink legalább akkora örömmel fogadják a Várkertfürdő ajándékát, mint amekkorát ők szereztek ajándékkártyáinkkal!

A nyerteseket e-mailben értesítjük, nyereményükhöz gratulálunk!