Tavaszi szauna akció a Várkertfürdőben!

Vásároljon most szauna belépőt vagy bérletet és ajándékkal lepjük meg, hogy még fittebben és egészségesebben készülhessen a nyárra! Akciónk április 10-től április 30-ig tart.

·3 db szaunajegy vásárlása esetén 2 órás fürdőbelépőt adunk ajándékba
(Az ajándék belépőt a harmadik szaunajegy felhasználásakor lehet igénybe venni. Az ajándék belépő önállóan nem használható fel és másra nem ruházható át. A 3 db szaunajegy és az ajándék belépő a vásárlástól számított 2 hónapig érvényes.)

·1 db szauna bérlet vásárlása esetén 2 fős fallabdapályát adunk ajándékba
Az akciós bérlet érvényessége a vásárlástól számított 1 év. Az akciós bérlethez járó ajándék fallabda jegy 1 hónapig érvényes. A fallabda jegy másra is átruházható. A fallabdázáshoz labdát és ütőt díjmentesen biztosítunk, a fallabdázáshoz teremcipő szükséges. A fallabda jegy igénybevétele előtt időpontegyeztetés szükséges: 06/89/512-617-en telefonon vagy a recepción.

·2 db szauna bérlet vásárlása esetén 2 db 2 fős fallabdapályát és 2 db 50 százalék kedvezményes masszázst adunk ajándékba
Az akciós bérletek érvényessége a vásárlástól számított 1 év. Az akciós bérlethez járó ajándék fallabda jegy 1 hónapig érvényes. A fallabda jegy másra is átruházható. A fallabdázáshoz labdát és ütőt díjmentesen biztosítunk, a fallabdázáshoz teremcipő szükséges. A fallabda jegy igénybevétele előtt időpontegyeztetés szükséges: 06/89/512-617-es telefonon vagy a recepción.
A bérletekhez 50 % kedvezménnyel járó masszázsok másra is átruházhatók, érvényességük a vásárlástól számított 1 hónap. A masszázs igénybevétele előtt időpontegyeztetés szükséges: 06/89/512-617-es telefonon vagy a recepción.

·Úszójegyéhez 800 forintért vásárolhat szaunajegyet
A kedvezményes jegykombináció csak az uszodai szauna és szaunakert használatára vonatkozik és csak az úszójegy igénybevételekor használható fel 2 óra időtartamban.

Az uszodai szauna nyitvatartása az akciós időtartamban:
szombat - vasárnap: 10.00 – 19.30
nagypéntektől - húsvét hétfőig: 10.00 - 19.30

·10 alkalmas úszóbérletéhez 2 db szaunajegyet adunk 750 Ft/db áron
A kedvezményes szaunajegyek csak az uszodai szauna és szaunakert használatára vonatkoznak és csak az úszóbérlet igénybevételekor használhatók fel 2 óra időtartamban. A szaunajegyek másra át nem ruházhatók, érvényességük a vásárlástól számított 1 hónap.

Az uszodai szauna nyitvatartása az akciós időtartamban:
szombat - vasárnap: 10.00 – 19.30
nagypéntektől - húsvét hétfőig: 10.00 - 19.30


Az akció április 10-től 30-ig tart.
Termálfürdőnk szaunavilágában finn szauna, fényterápiás finn szauna, infra szauna és gőzkabin áll vendégeink rendelkezésére merülőmedencével és pezsgőfürdővel.
Uszodai szaunánkban tágas finn szauna, infra szauna, sószoba, jégkamra várja a szaunázókat dézsás zuhannyal, szabadtéri merülőmedencével és jakuzzival.