Megújul a szaunavilág a termálfürdő épületében

Tágasabb szaunakabinok, új burkolatok, felújított merülőmedence, újdonságként fűtött pihenőpadok, bioszauna – teljes körű felújítás és korszerűsítés zajlik a termálfürdő épületében található szaunavilágunkban.

A munkálatok október első felében kezdődtek meg a szaunában és várhatóan november végén nyitja meg kapuit újra a szaunázás szerelmesei előtt. A gépészeti szerelések – vízvezetékek, fűtési rendszerek, szellőző panelek, elektromos vezetékek – már elkészültek, az új szaunakabinok szerkezetépítése, szigetelése zajlik jelenleg, ezt követően pedig kezdődnek a burkolások.

A teljesen megújuló szaunavilágban tágasabb térben, magasabb minőségű szolgáltatásokkal, komfortosabb, kényelmesebb körülmények között várjuk majd vendégeinket!

Az átépítés ideje alatt az uszodai szauna minden nap 9.00-19.30 óra között fogadja a látogatókat: itt tágas finn szauna, kétszemélyes infraszauna, sószoba és jégkamra, valamint dézsazuhany és szaunakert (szabadtéri merülő medencével és jakuzzival) várja vendégeinket!

Az átépítés idején a szaunaszolgáltatás díja: 1.000 Ft.