Átépítjük a termálfürdő szaunavilágát

Október 9-től három napon át (hétfőtől-szerdáig) tart a rendes őszi karbantartás és takarítás a termálfürdő medenceterében és öltözőiben. A munkálatok idején a termálfürdő zárva tart, de a masszázs, szolárium szolgáltatásokkal ez idő alatt is várjuk vendégeinket a Bambusz SPA-ban, és a fallabdázóknak sem kell lemondaniuk kedvenc sportjukról. Az uszodai bejáraton keresztül a Bambusz SPA és a fallabda pályák megközelíthetők maradnak. A karbantartás idején az uszoda változatlan nyitva tartással üzemel, a termálfürdő pedig október 12-től ismét fogadja a látogatókat.

A karbantartással párhuzamosan, október 9-én megkezdődik a termálfürdő szaunavilágának átalakítása és felújítása. A tervek szerint a most használaton kívüli terek új funkciót kapnak, tágasabb finn szaunát alakítunk ki és megújulnak a burkolatok is. A munkálatok az előzetes tervek szerint hat héten át tartanak majd, ez idő alatt az uszodai szauna minden nap fogadja a szaunázni vágyókat.

Az uszodai szaunában tágas finn szaunával, kétszemélyes infra szaunával, dézsás zuhannyal és kellemes hangulatú pihenőtérrel várjuk vendégeinket. A szaunázás élményének teljességéért szaunakertünkben hideg vizes merülőmedence és meleg vizes jakuzzi is működik.   

Nyitva tartás: minden nap 9.30 - 19.30

Szaunahasználat díja az átalakítás idején: 1000 Ft